Vi bygger säkra & stilrena hemsidor till ett väldigt förmånligt pris.

Vi vill bara leverera produkter och lösningar som har hög kvalitet. Därför ställer vi höga krav på oss själva för att ditt projekt ska bli så bra som möjligt.

Webbyrå Örebro

Vi bygger funktionella hemsidor med WordPress som CMS-plattform. Stilrent och säkert till ett väldigt förmånligt pris. Vill du komma i kontakt med oss eller veta mer om våra tjänster? Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer.

Utvalda kundcase

lindehlindholm.com

Lindeh&Lindholm anordnar konserter & events. Denna hemsida presenterar deras artister samt möjlighet att köpa biljetter till deras events.

Se case

leetcom.se

Leetcom är ett mindre IT företag som tar hand företags IT miljö. En enkel one-page med snygga bilder och tydlig information.

Se case

mikaelcollin.se

Mikael Collin, den bästa trubaduren i Örebro! =) Här skapade vi en artistsida med en färggrann touch. Modern look och skön feeling med fina bilder & videoklipp.

Se case

letsgobybus.se

Vi skapade en modern hemsida med snygga bilder och videoklipp för Let’s go by bus. En responsiv hemsida som ser bra ut på olika enheter som dator, padda och mobiltelefon.

Se case

hannaskolan.nu

Hannaskolan, en friskola i Örebro med elever i åldrar F-9. En tydlig hemsida där man lätt hittar information & viktiga länkar.

Se case

nbeab.se

Här gjorde vi en enkel one-page för NBE AB. Snabb information om diverse tjänster och projekt. Stilrent och enkelt.

Se case

Nytt projekt på gång?

snygg & säker hemsida till fast pris

Vi vill hjälpa er att förverkliga ert projekt!

Om Nova IT & Media

Nova IT & Media är en serviceinriktad webbyrå med bred kompetens! Vi erbjuder lösningar & produkter som våra kunder blir väldigt nöjda med. Att lyssna till kundens idéer och tankar är en viktig del i vårt arbete.

Vi samarbetar med flera samarbetspartners för att kunna leverera bra & säkra lösningar. Våra samarbetspartners är seriösa & ambitiösa företag med specialkunskap på sitt område. I slutändan är det viktigaste för oss att vi levererar lösningar & produkter i hög kvalitet. Vi vill bara ha nöjda kunder så vi jobbar på tills du blir helt nöjd!

Kvalitet

Vi vill bara leverera produkter och lösningar som har hög kvalitet. Därför ställer vi höga krav på oss själva för att ditt projekt ska bli så bra som möjligt.

Säkerhet

Som kund ska du känna dig trygg att anlita oss. Med bred erfarenhet och kunniga samarbetspartners hittar vi olika lösningar för att det ska bli tryggt och säkert för er.

Kreativitet

Vi vill erbjuda kreativa lösningar för att ditt projekt ska bli snyggt & unikt. På Nova IT & Media är vi inte rädda att prova nya idéer och vi ger oss inte förräns våra kunder blir helt nöjda.

Personlig kontakt

Vi vill att du ska känna dig väl bemött av oss. Därför värnar vi om en varm & personlig kontakt med dig. Vi vill att du ska känna dig hemma hos oss helt enkelt.